Chokladblad

Smält den choklad du tycker bäst om i ett vattenbad.
Skölj bladen med varmt vatten och låt torka.
Pensla på ett tjockt lager med choklad på bladen. Låt stelna.
Ta sedan bort bladen från chokladen, och dekorera med eller ät upp!
Du blir omdirigerad dit om 5 sekunder.
Detta har jag sett på bolibompa, philofix :)
Vilket toppen tips!
Tack för en inspirerande blogg!
Jag blir så sugen på att baka och dekorera när jag läser din blogg!
Synd bara att jag behöver gå ner ett par kilon, annars hade jag frossat i godsaker vid det här laget^^
jag har fått jätte fina schabloner till tårtor av min mami i påsk present!!!
när jag fyller 20 vill jag ha en fin tårta med blad på!=)
Där fick du minsann till det!!
Det är ju lite svårt att få "Ådringen" så "Djup"!
Men som sagt, med Mycket choklad så blir det Fab!!
Schysst blogg BTW!
Kram!
De blev verkligen vackra dina blad :) Har länge funderat på att testa göra såna, blir ju en sån vacker dekoration till bakverken!
Hoppas du får en riktigt härlig Lill-Lördag :)
Ser mumsigt ut. Är det svårt att få bort bladen från chokladen? Kram
Oj, vilket bra tips de tmåste jag våga testa någon dag!
Fint!!! din blogg är toksnygg! Kan du html eller har du sidbyggare för att göra allt så jäkla snyggt?
Ha det gött! cookiemonsters!!
Gud vad häftigt!!!